Hop til hovedindholdet

Vejle Kommune logo

Online erhvervsbriefing med Dansk Byggeri


Dato og tid

Onsdag d. 20. januar 2021 kl. 08:30 til 09:15

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 20. januar 2021 kl. 08:35

Sted

Online, ., . . Online
.
. .

Online erhvervsbriefing med Dansk Byggeri


Online erhvervsbriefing med Dansk Byggeri

Online erhvervsbriefing og dialogmøde med byggebranchen 
- Klimaplanen og bæredygtigt byggeri


”I bygge- og anlægsbranchen vil vi gerne bidrage til den bæredygtige udvikling, da vi har et medansvar for, at måden vi lever på i dag ikke skal få negativ betydning for vores børn og børne­børn"
Citat fra DI Dansk Byggeris grønne bæredygtighedspolitik

Bæredygtigt byggeri har et stort potentiale til at bidrage til den grønne omstilling. Den kommende online erhvervsbriefing sætter fokus på Vejles nye klimaplan og bæredygtigt byggeri.

Vejle Kommune har vedtaget en ny og ambitiøs klimaplan, der vil blive central for udviklingen af Vejle Kommune de næste mange år – både i forhold til omlægning til vedvarende energi, nye måder at producere og forbruge på, grøn transport og meget andet.

Indledningsvis giver borgmester Jens Ejner Christensen en opdatering på lokale erhvervsforhold.Derefter fortæller klimachef og stadsarkitekt Lisbet Wolters om, hvordan Vejle Kommune i de kommende år vil arbejde med bæredygtigt byggeri. Det sker med udgangspunkt i RessourceCenter Vejle, der i løbet af 2021-22 opføres i Vejle N. Ressourcecentret opføres med fokus på cirkulære ressourcer og bæredygtighed, og er dermed et eksempel på fremtidens bæredygtige byggeri – og hvordan Vejle Kommune vil arbejde i fremtiden.


Afslutningsvis vil afdelingsleder Hanne Flø Stig, Kommunale Ejendomme, fortælle om, hvilke kommunale anlægs- og vedligeholdsopgaver, der kommer i løbet af 2021 – og hvordan man kommer i betragtning til opgaven.

                       Se med online onsdag den 20. januar kl. 8.30-9.15

Praktisk information
Ved tilmelding modtager du en mail med direkte link til mødet og praktiske oplysninger om de forskellige muligheder for at logge på. Det vil være muligt at deltage fra både computer, tablet og mobiltelefon. Ligeledes er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs i mødet.

Vejles Erhvervskontaktudvalg, som er et samarbejde mellem kommunen og de lokale erhvervsforeninger, inviterer til online erhvervsbriefing den 3. onsdag i måneden kl. 8.30. Her giver vi en kort status på den lokale erhvervsudvikling og tager et aktuelt emne op. Online Erhvervsbriefing i januar arrangeres i samarbejde med DI Dansk Byggeri.

Vi håber på, at mange af jer vil deltage ! 


Med venlig hilsen
Vejles Erhvervskontaktudvalg og DI Dansk Byggeri

Kontaktinformationer til arrangør

Vejle Kommune
Tlf: +45 20293314
soaju@vejle.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Vejle Kommune
Tlf: +45 20293314
soaju@vejle.dk