
Indlæser
Torsdag d. 26. januar 2023 kl. 13:30 til 17:00
Fredag d. 20. januar 2023 kl. 12:00
Food Innovation House ,
Lysholt Allé 3,
7100 vejle
Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 vejle
Vejle Erhverv og COM3-projektet afholder den 26. januar en hybridkonference om regenerativ og bæredygtig turisme.
Vi zoomer ind på, hvad regenerativ turisme er, hvilke kompetencer og ressourcer det indebærer. Vi stiller også skarpt på bæredygtighedens dilemmaer og mulighederne regenerativ turisme kan skabe.
Dagen byder på en blanding af forskellige aktiviteter i Vejle, samt tilkobling til en international online konference.
Som deltager vil du i løbet af dagen få:
Maibrit Lajgaard Pedersen,Vejle Erhverv og COM3
Maibrit Lajgaard Pedersen - malap@vejle.dk
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >