Vejle Kommune

Mads & Erhvervspanelet - Erhvervskonference 2018


Dato og tid

Tirsdag d. 25. september 2018 kl. 19:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 25. september 2018 kl. 16:00

Sted

Vejle Musikteater

Vedelsgade 25
7100 Vejle

Arrangør

Vejle Kommune, Vejle Erhverv
Tlf: +45 76811003
trila@vejle.dk


Oplev Mads & Erhvervspanelet diskutere aktuelle og spændende dilemmaer fra erhvervslivet i Vejle Kommune.

Mads & Erhvervspanelet
Mads Steffensen, kendt fra bl.a. Mads & Monopolet på P4 og som vært på Danmarks Radio, diskuterer sammen med et lokalt erhvervspanel aktuelle og spændende dilemmaer fra erhvervslivet i Vejle Kommune. Mads Steffensen har en fantastisk evne til at fange publikum og skabe en humoristisk, spændende og nuanceret debat om vigtige dilemmaer.  

Mads Nipper, CEO hos Grundfos  
Mads Nipper tager publikum med bag facaden på Grundfos og fortæller, om den måde virksomheden arbejder strategisk for at opnå succes. Mads Nipper mener fx, at det er godt købmandskab at sigte mod en bedre bæredygtighed.

Søren Birn, CEO hos Fertin Pharma A/S
Søren Birn fortæller om de udfordringer Fertin Pharma har i fremtiden, og den udvikling virksomheden har gennemgået i en branche i konstant udvikling. Fertin Pharma er en del af historien om familien Bagger Sørensen, der med godt købmandskab i over 100 år gjorde tyggegummi til en god forretning. 

Prisoverrækkelse af Årets Købmand og Initiativprisen
Årets Købmand: Gives til en person, der i sin virksomhed, gerne igennem en længere årrække har arbejdet med og været eksponent for det gode købmandsskab.

Årets Initiativ: Prisen belønner et ekstraordinært initiativ, der er taget i løbet af det sidste år. Initiativet skal bidrage med at skabe mere omtale og mere forretning til Vejle. Gives til en person, virksomhed eller en forening. Alle kan indstille via www.vejle.dk/initiativprisen. Deadline 14. september kl. 12. 

Program:
Kl. 19.00 - 20.00: Oplæg ved Søren Birn og Mads Nipper
Kl. 20.00 - 20.30: Prisoverrækkelse
Kl. 20.30 - 21.00: Pause og netværk
Kl. 21.00 - 22.00: Mads og Erhvervspanelet

Gratis at deltage - men tilmelding er nødvendigt.
Tilbuddet gælder hele erhvervslivet i Vejle Kommune. 

Inden konferencen er der igen i år mulighed for at deltage i et netværksarrangement kl. 17.30 - 19.00 på Scandic Jakob Gade. Køb din billet, når du tilmelder dig konferencen.

Virksomhedsmiddag: Hvis du ønsker at spise sammen med kollegaerne inden konferencen.

Netværksmiddag: Hvis du ønsker at netværke med nye og eksisterende samarbejdspartnere. Til netværks middagen har du mulighed for at oprette en matchmaking-profil, hvor du forud for konferencen vil blive matchet med andre deltagere ud fra forskellige parametre.
Alle der tilmelder sig netværkmiddagen kan også tilmelde sig vores populære matchmaking her på siden.

Nem pause
Ved du på forhånd, at du gerne vil have lidt at drikke i pausen, kan du allerede nu bestille og betale for dine drikkevarer ved at benytte Vejle Musikteaters 'Nem pause' her.

Bag konferencen
Erhvervskonferencen er arrangeret i tæt samarbejde mellem Vejle Kommune, City Vejle, Give Handel og Erhverv, VB Plus, BusinessVejle og Aktiv Erhverv i Egtved.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Vejle Kommune, Vejle Erhverv
Tlf: +45 76811003
trila@vejle.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Vejle Kommune, Vejle Erhverv
Tlf: +45 76811003
trila@vejle.dk