Vejle Kommune

Danish – Korean Investor Summit


Dato og tid

Mandag d. 22. oktober 2018 kl. 09:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 18. oktober 2018 kl. 12:00

Sted

Green Tech Center
Lysholt Allé 6
7100 Vejle

Arrangør

Vejle Kommune
+45 29216090
jeakr@vejle.dk

50 grønne teknologivirksomheder fra Sydkorea gæster Vejle Erhverv og Green Tech Center. Det er en god anledning til at indgå nye aftaler og få inspiration til fremtiden. Vi sætter fokus på de sidste nye teknologiske trends, hvor du kan se og høre mere om nye teknologier, energisystemer og forskning.

Hvis du du er interesseret i et samarbejde med deltagende virksomheder, er der mulighed for at få rejse og opholdt betalt til den 11. Korea Grand Sourcing Fair i december 2018. Dog begrænset antal pladser.

Seoul

Program

09.00 - 09.45 – Velkomst
Christoffer Melson, Formand  Teknik & Miljø, Vejle Kommune
Jørgen Andersen, direktør Green Tech Center
Mr. Sejong Kim, Secretary General, ASEIC
Dr. Kim, Chungnam Center for Creative Economy and Innovation (CCCEI)

09.45 – 10.00 – Kaffepause

A: 10.00 til 14.00 - Fremtidens grønne teknologier
En række koreanske StartUps præsenterer nye ideer indenfor AI, robotteknologi, hologrammer, batteriløsning og energilagring

B: 10.00 til 14.000  - Business Matchmaking
Udvikling af samarbejdsrelationer og matchmaking af danske og koreanske virksomheder indenfor 3D, miljø og energi.
Screening nødvendig forud for deltagelse.

C: 10.00 til 14.00 – Forsknings samarbejde med CCCEI
Chungnam Center for Creative Economy and Innovation (CCCEI) præsenter forskningsprojekter indenfor solcelleteknologi, genopladelige litium batterier, støjreduktion af motorer.

14.00 - 16.00 Networking
Mini udstilling i Green Tech House med henblik på dialog & matchmaking

16.00 – 17.00 Green Tech Center tour
Rundvisning i Green Tech Center Houses og energiparken

17.00 Tak for i dag

 
Fakta

Danmark og Sydkorea
Danmark får i oktober måned besøg af den Sydkoreanske præsident Moon, som gennem Partnership for Green Growth med den danske Statsminister skal styrke relationerne landene imellem. Formålet med besøget er at intensivere samarbejdet med Sydkorea, som er verdens mest innovative land. Sammen skal der findes grundlag for vækst, udvikling og acceleration af den grønne omstilling.

I den forbindelse danner Green Tech Center og Vejle Kommune ramme for præsident Moons erhvervsdelegation, hvor vi understøtter de politiske intentioner ved at facilitere et grønt teknologi- og videnssamarbejde på virksomhedsniveau.

Innovative StartUps
20 teknologi virksomheder giver kort præsentation af deres virksomhed og kompetencer. Glæd dig til en række innovative produkter og services. Der er efterfølgende mulighed for at networking og dialog.

Business to Business
Der er mulighed for individuelle virksomheds møder med koreanske virksomheder indenfor solceller, affaldshåndtering og automation samt 3D. Det kræver forudgående screening med henblik på match af interesser. Workshoppen afvikles den 22. oktober fra 10 – 12.30, og faciliteres af InnoBiz.

Forskningssamarbejde
Chungnam Center for Creative Economy and Innovation (CCEI) præsenterer en række forskningsprojekter indenfor solcelleteknologi, genopladelige litium batterier, støjreduktion m.fl. Danske virksomheder med interesse har mulighed for at indgå i internationale forskningsprojekter.

Spørgsmål & tilmelding
Har du spørgsmål til et eller flere af ovennævnte områder, er du velkommen til at kontakte Jeanette Kristensen, forretningsudvikler Vejle Erhverv – Green Tech Center på jeakr@vejle.dk eller mobil 2921 6090

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Vejle Kommune
+45 29216090
jeakr@vejle.dk