Vejle Kommune

Matsumae Cup Business - Når Japan og Danmark mødes …


Dato og tid

Mandag d. 18. februar 2019 kl. 10:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 15. februar 2019 kl. 15:00

Sted

Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 vejle

Arrangør

Vejle Kommune
+45 24 85 52 58
jejjo@vejle.dk

Kom til Vejle og mød kunder fra detail og foodservice i Japan.
Vejle Kommune inviterer fødevarevirksomheder til et speeddating arrangement med japanske kunder i forbindelse med den forestående Matsumae Cup, som afholdes i Vejle i februar 2019! 

Eksport til Japan
Japan importerer 60% af deres forbrug af fødevarer og landbrugsprodukter og det gør landet til verdens tredje største fødevareimportør. Det japanske marked er et lukrativt high-end marked og japanske forbrugere er generelt meget nysgerrige overfor importerede fødevarer. Endvidere styrker den stærke yen købekraften overfor importerede varer og endelig forventes den meget omtalte frihandelsaftale mellem EU og Japan at blive underskrevet i januar 2019 og det vil booste samhandlen mellem Europa og Japan yderligere.

 Mød din kunde på hjemmebane
Alt dette sammen med Danmarks gode ry i Japan som en fødevarenation med verdens højeste fødevaresikkerhed, største miljøbevidsthed og mest udbredte forbrug af økologi – kan give dig og din virksomhed en god start i Japan! Og Vejle Kommune faciliterer mødet med den japanske kunde i Vejle for dig – så mød de japanske kunder på din hjemmebane!


Se program her. Program ændringer kan forekomme 
Se japanske virksomheders dagsprogram her 
Se virksomhedernes invitation til VIP frokost lørdag

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Vejle Kommune
+45 24 85 52 58
jejjo@vejle.dk