Hop til hovedindholdet

Vejle Kommune logo

Online erhvervsbriefing


Dato og tid

Onsdag d. 16. september 2020 kl. 08:30 til 09:15

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 16. september 2020 kl. 08:35

Sted

Online, ., . . Online
.
. .

Online erhvervsbriefing


Arrangementsbeskrivelse

Er du klar til en bæredygtig fremtid? 

Vi starter den nye sæson af erhvervsbriefinger op med et brag af et kick-off arrangement, hvor vi tager fat i et af tidens store emner – nemlig bæredygtighed. Du bliver også opdateret på den lokale dagsorden! 


Flemming Møldrup, livsstilsekspert og kreativ rådgiver hos MäRKBorgmester Jens Ejner Christensen
 

Vice President for Corporate Social Responsibility i Arla Foods, Kristian Østerling Eriknauer


Mødet vil foregå online onsdag den 16. september kl. 08.30-09.15.

Program:

  • Borgmester Jens Ejner Christensen indleder med en opdatering på den lokale udvikling. Derudover vil Arbejdsmarkedschef Birgit Thorup fortælle om de nye muligheder for at bruge arbejdsfordeling.
  • Vice President for Corporate Social Responsibility, Arla Foods, Kristian Østerling Eriknauer, giver os et indblik i, hvordan en af Danmarks største virksomheder arbejder med bæredygtighed.
  • Livsstilsekspert og kreativ rådgiver hos MäRK, Flemming Møldrup fortæller hvorfor bæredygtighed og FN's verdensmål er en løftestang til nye forretningsmuligheder.

Praktisk information
Ved tilmelding modtager du en mail med direkte link til mødet og praktiske oplysninger om de forskellige muligheder for at logge på. Det vil være muligt at deltage fra både computer, tablet og mobiltelefon.

Erhvervskontaktudvalget i Vejle bygger videre på de gode erfaringer fra foråret og indbyder igen til online erhvervsbriefing. Vejles Erhvervskontaktudvalg, som er et samarbejde mellem kommunen og de lokale erhvervsforeninger, inviterer til online erhvervsbriefing den 3. onsdag i måneden kl. 8.30. Her giver vi en kort status på den lokale erhvervsudvikling og tager et aktuelt emne op.

Vi håber på, at mange af jer vil deltage!


Venlig hilsen

Vejles Erhvervskontaktudvalg

De lokale erhvervsforeninger, der står bag online erhvervsmøder, er BusinessVejle, City Vejle, VB’s erhvervsklub, AktivErhverv Egtved, Give Handel og Erhverv, Børkop Handel og Erhverv og Jelling Turist- og Erhvervsforening.


Kontaktinformationer til arrangør

Vejles Erhvervskontaktudvalg
Tlf: +45 20293314
soaju@vejle.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Vejles Erhvervskontaktudvalg
Tlf: +45 20293314
soaju@vejle.dk