Vejle Kommune logo

Online erhvervsbriefing - Vi hylder det gode købmandskab!


Dato og tid

Onsdag d. 21. oktober 2020 kl. 08:30 til 09:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. oktober 2020 kl. 08:35

Sted

Online, ., . . Online
.
. .

Online erhvervsbriefing - Vi hylder det gode købmandskab!Online erhvervsbriefing - Vi hylder det gode købmandskab!

Det gode købmandskab ligger i Vejles erhvervs-DNA. Derfor sætter den næste online erhvervsbriefing spotlight på temaet ”Det gode købmandskab”.

Så kom og bliv opdateret på, hvad der fylder på dagsordenen i dit lokalområde!  Erhvervskontaktudvalget i Vejle inviterer igen til online erhvervsbriefing, hvor du kan møde:Karsten Koch, seniorrådgiver og partner i Meng & Company A/S, giver sit blik på det gode købmandskab, service og værtskab.Borgmester Jens Ejner Christensen indleder med en opdatering på den lokale udvikling og hvorfor købmandskab er et centralt kendetegn for Vejle.


Modtageren af prisen som ”Årets Købmand” i Vejle Kommune, Poul Iversen, som fortæller om sin opskrift på det gode købmandskab.


Program:
  • Borgmester Jens Ejner Christensen indleder med en opdatering på den lokale udvikling og hvorfor købmandskab er et centralt kendetegn for Vejle.
  • Modtageren af prisen som ”Årets Købmand” i Vejle Kommune, Poul Iversen, som fortæller om sin opskrift på det gode købmandskab.
  • Karsten Koch, seniorrådgiver og partner i Meng & Company A/S, giver sit blik på det gode købmandskab, service og værtskab.

Mødet vil foregå online. 

Onsdag den 21. oktober kl. 08.30-09.00.

Ved tilmelding modtager du en mail med direkte link til mødet og praktiske oplysninger om de forskellige muligheder for at logge på. Det vil være muligt at deltage fra både computer, tablet og mobiltelefon.

Vejles Erhvervskontaktudvalg, som er et samarbejde mellem kommunen og de lokale erhvervsforeninger, inviterer til online erhvervsbriefing den 3. onsdag i måneden kl. 8.30. Her giver vi en kort status på den lokale erhvervsudvikling og tager et aktuelt emne op.

Vi håber på, at mange af jer vil deltage!


Med venlig hilsen

Vejles Erhvervskontaktudvalg

De lokale erhvervsforeninger, der står bag online erhvervsmøder, er BusinessVejle, City Vejle, VB’s erhvervsklub, AktivErhverv Egtved, Give Handel og Erhverv, Børkop Handel og Erhverv og Jelling Turist- og Erhvervsforening.

Kontaktinformationer til arrangør

Vejle Erhvervskontaktudvalg
Tlf: +45 20293314
soaju@vejle.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Vejle Erhvervskontaktudvalg
Tlf: +45 20293314
soaju@vejle.dk