Hop til hovedindholdet

Vejle Kommune logo

Det bedste sted at bo og leve - Bliv klogere på Vejle Kommunes bosætning


Dato og tid

Onsdag d. 16. december 2020 kl. 08:30 til 09:15

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 16. december 2020 kl. 08:35

Sted

Online, ., . . Online
.
. .

Det bedste sted at bo og leve - Bliv klogere på Vejle Kommunes bosætning


Arrangementsbeskrivelse

Det bedste sted at bo og leve - Bliv klogere på Vejle Kommunes bosætning

Til årets sidste online erhvervsbriefing sætter vi fokus på bosætning. Frem mod 2030 viser en prognose, at befolkningstallet i Vejle Kommune vil stige til mere end 125.000 borgere. 
Der kan være mange årsager til at f.eks. borgere og virksomheder vælger at placere sig i Vejle Kommune. For borgere kan det være adgang til jobs, og for virksomheder kan det være en adgang til et stort lokalt arbejdsmarked og mange samarbejdspartnere. 

Dagens oplægsholdere vil give dig et indblik og viden om fremtidens tendenser inden for bosætning.

Program:


Vejle er en vækstkommune, der vil sikre en klog og bæredygtig vækst, som giver mening for dem der bor her, og for dem der vælger at flytte hertil. Borgmester Jens Ejner Christensen indleder med en opdatering på den lokale udvikling og dykker ned i viljen til at gøre en forskel for hele det liv, der leves i Vejle Kommune.
Jesper Ratza, direktør og ejer af Autoproff, 
en online bilauktion, valgte for nyligt at flytte sin virksomhed fra Kolding til Vejle. Men hvorfor vælger man som virksomhed at flytte både sin forretning og sine ansatte? Det kan du høre mere om, når Jesper fortæller om netop baggrunden herfor. Jesper Ratza er desuden blevet kåret som Årets Ejerleder i 2019 i region Sydjylland. Han modtog prisen for at have skabt en succesfuld virksomhed, hvis digitale og miljøvenlige forretningsmodel, kan overføres til andre brancher.
Overvejer du eller dine medarbejdere at flytte til Vejle, eller har I spørgsmål, kan I kontakte Vejle Kommunes bosætningsguide, Louise Nielsen. Louise er nemlig indgangen for mange nye borgere, der er nysgerrige eller overvejer at flytte til Vejle Kommune. Med mange års erfaring vil Louise give et indblik i hendes rolle som bosætningsguide, og hvad hun oplever tilflytterne efterspørger, når de vælger deres nye hjem.
Torben Chris, Danmarks mest kendte komiker, som aldrig står tilbage for at sige sin mening, vil med en personlig beretning fortælle om tilflytningen til Vejle Kommune.Der vil være mulighed for, at stille spørgsmål undervejs.

Mødet vil foregå online onsdag den 16. december kl. 08.30-09.15. Ved tilmelding modtager du en mail med et deltagerlink samt information om, hvordan du ser dagens online erhvervsbriefing.

Venlig hilsen
Vejles Erhvervskontaktudvalg

De lokale erhvervsforeninger, der står bag online erhvervsmøder, er BusinessVejle, City Vejle, VB’s erhvervsklub, AktivErhverv Egtved, Give Handel og Erhverv, Børkop Handel og Erhverv og Jelling Turist- og Erhvervsforening.

Kontaktinformationer til arrangør

Vejles Erhvervskontaktudvalg
Tlf: +45 20293314
soaju@vejle.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Vejles Erhvervskontaktudvalg
Tlf: +45 20293314
soaju@vejle.dk